Sällskap i altargången? Nej tack.

Jag vill varken förolämpa min blivande make eller min pappa, men jag vill inte ha sällskap av någon av dem nedför altargången nästa år. Det har tydligen återigen blivit poppis att ta med pappsen till prällen, och, ännu mer häpnadsväckande, detta på brudens initiativ.

Nu när jag pysslar, planerar och fixar och donar så mycket inför bröllopet så tar jag för givet att jag kan få bestämma detta själv helt utan hjälp av någon man.

På tal om pyssel så är vår bröllopssida up and running nu. Mycket smart verktyg från Bröllopstorget må jag säga. Istället för att berätta för var och en av allihop på gästlistan vilka hotell som ligger nära kyrkan eller vad det blir för mat så kan man bara skicka ut webbadressen till bröllopssidan! Ta-daa! Jag är en sucker för grejer som sparar tid.

I kväll blir det vardagspyssel - matlagning och ett lass tvätt. Jippi.

Det långa blogguppehållet beror förresten på att jag inte har haft något vettigt att säga. Däremot har jag lite bilder att visa, men de är hemma, så de kommer senare.

Hejrå!

/Husmor Mia

2 kommentarer:

  1. "Återigen" blivit poppis?

    Det är ju det som är det allra löjligaste, att så har man tydligen ALDRIG gjort i svenska kyrkan. (I Norden var inte kvinnorna ens på vikingatiden männens ägodelar på samma sätt som i resten av världen.) Det är ett helt nytt påfund, helt klart inspirerat av amerikanska (och brittiska, etc) filmer.

    I princip precis lika fånigt som småbus som blir upprörda på polisen för att "Du har ju inte läst upp mina rättigheter!"

    SvaraRadera
  2. Mia! Oboj vad skoj med bröllop! Klart du ska skrida längs altargången själv=) Hoppas allt är bra! Kramar Cecilia

    SvaraRadera