Sushi för nybörjare

Jag gissar att alla chic-lit-fantaster förväntar sig en briljant recension eller liknande, men det här inlägget är endast en instruktion i sushi för nybörjare. Närmare bestämt handlar det om hur du tar kontrollen över ätpinnarna och blir en chopstick-drottning på en minut.


1) Knyt en hårsnodd eller ett gummiband hårt runt pinnarna, ungefär två centimeter från botten.
2) Rulla ihop en bit papper till en liten klump. Tryck upp den så hårt mot gummibandet du kan.

Nu har du en chopstick-pincett!

Hårsnoddslösningen är ju förstås inte osynlig, men på långt håll ser det faktiskt ut som att man kan äta med pinnar riktigt galant!

Lycka till!

Hälsningar,
/Husmor Mia

1 kommentar:

  1. Tack för tipset!!! Det kan nog vara besvärligt att få i sig någon mat över huvudtaget när man ska äta med pinnar...åtminstone för mig =( Bra sätt att banta iofs =/
    HMFmodern

    SvaraRadera