Därför återuppstod husmodern!

Husmodern lever igen. Fantastiskt, eller hur? Bloggen för alla som vill kombinera ett fräscht hushåll med ett modernt leverne är tillbaka, och nu ska jag berätta varför.

För dryga månaden sedan klagade min man (ja, just det, vi har gift oss nu) över begynnande magkatarr. Eller ah, det han egentligen klagade över var att han inte kunde hitta några rekommendationer på vad man kan äta för att slippa elden i magsäcken. Det enda han hittade var mängder av mat han avråddes från att äta.

Jag kom ihåg att jag hade skrivit ett inlägg om magkatarrsdiet här på Husmodern för länge sedan och gjorde en snabb googling för att hitta inlägget.

Då kom chocken. (Den första av två)

Den första chocken var att mitt inlägg var topp-10-rankat på Google. Nu minns jag inte exakt vad jag sökte på, men troligtvis något i stil med "magkatarr det här kan du äta" eller något sådant.

Den andra, och riktigt stora chocken kom när jag skrollade ner i inlägget och hittade mängder med lovprisande kommentarer från andra stackars magkatarrsoffer som inte heller lyckats hitta info någon annanstans.

Jag blev så glad över feedbacken och bloggens nödvändighet, nåja, åtminstone just det inläggets nödvändighet, att jag bestämde mig för att knyta på mig förklädet igen och återuppta mitt alter ego som den stora Husmodern.

Och därför, mina vänner är jag nu tillbaka. Förhoppningsvis kan jag kläcka ur mig några fler, välbehövda inlägg och hushållets och husmoderlighetens hemligheter.

Så glöm nu inte att kika in lite då och då om du behöver inspiration, tips eller bara lite underhållning.

Kram på er!

/Husmodern

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar