Kappsäck full av sånger

Har man en miljard stuvbitar i miniformat och ett par timmar att slå ihjäl kan man snickra ihop en sångpåse. Det är helt enkelt en tygpåse i vilken man stoppar leksaker och mjukisdjur som representerar olika sånger. När det vankas lektajm får barnet välja en figur, och så sjunger man tillsammans den låt som den lilla godingen valt ut. Med tidens gilla gång kan man fylla på påsen med nya leksaker som det går att sjunga om.

Bokstäverna på påsen har jag ritat med pennorna Promarker som finns på Classe (svindyra tyvärr, 250 spänn för en uppsättning) och ska hålla på alla möjliga underlag, men jag är ändå skeptisk till om färgerna håller för en tvätt. Jag lät bli att rita på leksakerna eftersom mitt sunda förnuft säger mig att färgen kanske inte heller är så nyttig för små knattar att suga i sig.


Jag ska redan nu poängtera att jag inte på något sätt är först med den här idén, den finns till och med i kommersiellt format, men det blir ju riktigt personligt och kul när man själv får länsa leksaksskåpet / tyglådan och utforma sin egen lilla repertoar.



En enkel ögla fastsydd baktill på påsen förenklar förvaringsmöjligheterna.


Eftersom jag är en mor som valt att ta saker som de kommer så har jag ingen aning om när barn förstår tjusningen med sång eller kan sjunga med själva. Så mycket vet jag i alla fall att Selma inte är där riktigt ännu, men eftersom jag även är världens ivrigaste människa vill jag ju börja leka med den på en gång, så min första sångpåse för följa med som gåva till två små gossar på 3 år respektive 10 månader på playdate imorgon. Då kanske jag får en fingervisning om vilken ålder som passar bäst. Men för säkerhets skull har jag försökt att verkligen sy fast alla bitar lite extra hårt så att de tål att gnagas på och dras i.



Påsen stängs med en dragsko. Det är knutar i ändarna på snöret så att knappen inte kan lossna. Men för säkerhets skull är knappen enorm så att den inte kan fastna i små barnhalsar. 

Påsen stängs med en vanlig dragskolösning som jag pillade ihop med en överbliven reservknapp från en jacka. (Kolla på tvättlapparna inne i dina ytterkläder, där sitter ofta stora reservknappar fastsydda.) På baksidan av påsen har jag sytt fast en enkel ögla om man vill kunna hänga upp påsen på en krok.

Ska man ge bort påsen kan det vara bra att skriva ner alla låttexterna och skicka med ifall att mottagaren inte kan dem utantill.

Ja, ni kan ju kanske gissa er till vilka låtar jag haft i åtanke av att kika på bilden där allt från blommig falukorv till en anatomiskt korrekt spindel finns med. :)

Maken var inte så sugen på att sjunga, så jag får be att återkomma med en recension efter morgondagens playdate med lite yngre människor.

Tjillevipp!

23 kommentarer:

  1. gud du är så duktig mia. en riktig stålmorsa!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, slöt han med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en trollformell som skulle kunna hjälpa mig att ge en trollformel för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde på trollformler, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade spell caster, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej före tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig före tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande den andra dagen var det runt 16:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom. Det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att alla jag känner som har ett förhållandeproblem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla trollformeln som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-post: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan skicka honom e-post om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat ärende.
      1) Love Spells
      2) lösning och botemedel mot all sjukdom
      3) Växtbaserade botemedel mot någon sjukdom / sjukdom
      4) Äktenskapstavlar
      5) Graviditetsförtrollning
      6) Breakup Spells
      7) Döden
      8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
      9) vill tillfredsställa din älskare
      10) Lotteri
      Kontakta den här stora mannen om du har några problem för en varaktig lösning
      via {drogunduspellcaster@gmail.com}

      Radera
  2. Åh :) Tack snälla rara! Vi får väl se om mina ansträngningar att leda in Selma på den musikaliska vägen ger utdelning när hon är 15 och ska söka till space-Idol (eller vad det nu kommer att heta i framtiden.)

    SvaraRadera
  3. Å gud så fint! Jag sjunger gärna! Fast då vill jag dra ett djur ur påsen åxå. (I väntan på att Selmis blir stor nog att sköta jobbet alltså :))

    SvaraRadera
  4. wow!! superfin och verkar vara en rolig grej att sno ihop själv. det blir som du skriver en mer personlig prägling på det då! jag vill också vara med och dra djur och sjunga! :) selma ska bara veta vilken kreativ & fin mamma hon har! // zuff

    SvaraRadera
  5. Vilken kul idé!!! Du är så pysslig! Selma kan vara glad som har en sån påhittig mor =)

    SvaraRadera
  6. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
    (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
    (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
    (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
    (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
    (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
    (6) du vill vara rik
    (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
    (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
    (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
    (10) DU BEHÖVER EN JOBB
     ogagakunta@gmail.com

    SvaraRadera
  7. När jag hittade Dr. Ogume som bor i Turkiet var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume genom hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag gav vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma ihop igen. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän smsar igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:

    SvaraRadera
  8. Jag heter Jennifer Woodward och jag kommer från Kanada. här är mitt korta vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min kärlek ... Efter fem års äktenskap fick min man och jag krångla tills han äntligen lämnade mig och flyttade till Kalifornien med en annan kvinna. Jag kände att mitt liv var över och mina barn trodde att de aldrig skulle få se sin fladdermus igen. Jag försökte bara vara stark för barn, men jag kunde inte kontrollera smärtan som plågade mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorg och smärta, för jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han ska komma tillbaka till mig, jag var verkligen upprörd och jag behövde hjälp, så jag letade efter hjälp online och stötte på en webbplats som erbjöd Dr. OGBOKO. kan hjälpa mig att få min man tillbaka med sin erfarenhet och vägledning. Jag kände att jag var tvungen att försöka. Jag kontaktade honom och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och jag bar allt in. 48 timmar senare ringde min man verkligen till mig och sa att han saknar mig så mycket och barnen och lovade att aldrig lämna mig och barn igen, så underbart !! Så kom han tillbaka med mycket kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för. Sedan, från och med den dagen, blev vårt äktenskap starkare än tidigare, allt tack vare Dr. OGBOKO. han är så mäktig och jag bestämde mig för att dela min berättelse online att Dr. OGBOKO är en riktig och kraftfull trollkarl till vilken jag alltid kommer att be om att leva länge för att hjälpa mina barn i tider av problem om du är här och du behöver ditt ex tillbaka eller din man har flyttat in hos en annan kvinna, gråter inte längre, vänd dig till den här kraftfulla mannen och fråga
    nedan - hans kontaktuppgifter ...
    E-post: spellcasterogboko@gmail.com

    SvaraRadera
  9. Hjälp mig att fira Dr Isikolo för hans stora hjälp. Jag är en av dem som sa att jag aldrig kommer att ringa en psykiker eller en trollkarl eller vad som helst för att hjälpa mig med mina problem - minst av alla mina kärleksproblem, men jag nådde den punkten där jag visste att jag behövde lite vägledning, och jag är så glad att jag hittade den här mannen som heter DR ISIKOLO. När jag nästan förlorade David i en av våra dumma slagsmål och ständiga bråk (han gjorde slut med mig) trodde jag att jag hade tappat allt. Jag gråter hela dagen och tror att han aldrig kommer att komma tillbaka till mig igen. Jag läste så många vittnesbörd om Dr Isikolo kärlek stavning, hur han hjälpte till att få tillbaka ex älskare tillbaka. Jag mailade honom snabbt. och få också tillbaka min man med sin kärlek. Och när jag var som mest desperat utnyttjade han inte mig för att han är ärlig. Du utförde en mycket bra service för en person i verkligt behov. Jag vet inte hur du gjorde det, eller hur denna kärleksförtrollning fungerar, men allt jag vet är att DET FUNGERAR och min man återvände till mig på 48 timmar som han lovade mig !! Davis, min man och jag är lyckligt tillbaka tillsammans, och jag kommer alltid att vara tacksam mot Dr Isikolo. mejla honom för alla typer av hjälp som är mycket skicklig och pålitlig för hjälp: isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp/SIGNAL honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  10. Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken hos Dr Isikolo som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sitt förlorade förhållande. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesbörd från olika människor om hur han hjälpte till att få tillbaka exälskaren, jag berättade om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förvånad när han bara sa till mig att le och ha vila i sinnet som försäkrade mig om att han kommer klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig var jag bara så chockad. Jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen om att jag skulle förlåta honom och han kom hem och fick också mycket fina presenter bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig. Om du behöver en effektiv och verklig stavning för alla problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans e -post isikolosolutionhome@gmail.com eller så kan du också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  11. MIN MAN KOM TILLBAKA TILL MIG MED HJÄLP AV DR WALE OCH JAG ÄR VERKLIGEN ÖVERVÄLDIGD Hej alla. När allt hopp förlorades för att få mitt förhållande att fungera igen mellan mig och min pojkvän gick jag online för att söka hjälp och jag läste och kontaktade DR WALE via hans WhatsApp +2347054019402 som kom och fixade allt och han kommer att förbli uppskattad av mig för resten av mitt liv. Alltför många gånger gick jag igenom känslomässiga trauman på grund av de oändliga problemen jag hade med min man och det ledde till att vi gjorde slut och det var därför jag sökte hjälp och fick reda på DR WALE som kom till min räddning. Han berättade för mig procedurerna och uppmanade mig att följa, vilket jag gärna gjorde och han försenade inte processen att ge lösningar på mina problem och jag fick resultatet på bara en vecka som han försäkrade mig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans för han är för bra på att hjälpa människor. Han är pålitlig och ärlig så sms:a honom nu via WhatsApp/Viber: +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  12. Jag kan inte glömma hur DR WALE hjälpte mig att återställa mitt äktenskap efter nio månaders separering med min fru på grund av gräl och hon lämnade och aldrig återvände till mig, jag gjorde så mycket för att få tillbaka henne men ingenting fungerade först förrän Jag såg en kommentar online när någon vittnade om hur DR WALE hjälpte henne att återställa sin man och det var så jag kontaktade honom via hans WhatsApp och efter att ha skrivit ut mitt problem försäkrade han mig att han kommer att hjälpa mig att komma tillbaka med min fru inom några dagar efter att ha kastat kärleksbesvärjelsen, och efter att han gjorde trollformeln kom min fru tillbaka hem och vädjade om att hon var väldigt ledsen idag, jag är tillbaka med min fru och vi är båda lyckliga och lever tillsammans igen. Jag vet att det finns många människor där ute som vill få tillbaka sin kärlek, vänligen kontakta DR WALE för han är det perfekta svaret på ditt problem, hans kontaktuppgifter är: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 eller drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  13. Jag heter Edna Brewster och jag är här för att uppskatta Dr Isikolo. Jag har alltid haft ett komplicerat förhållande till min pojkvän. Vi slogs så många gånger på grund av osäkerhet på båda sidor och vi separerade. Jag visste mycket väl att jag fortfarande älskar honom och behövde honom tillbaka i mitt liv. Han försummade min vädjan och ansträngningar för att göra saker rätt och jag fick information om att han redan träffade en annan kvinna. Jag kunde inte hjälpa situationen så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO och vi pratade och jag förklarade allt för mig. Han försäkrade mig att han kommer att hjälpa mig och se till att jag får honom tillbaka till mig. Han slösade inte bort någon tid på att hjälpa mig och han återställde kärleken och glädjen vi delade och jag fick min man tillbaka till mig. Jag vet bättre att allt så många människor säger om DR ISIKOLO faktiskt är sant när jag fick resultatet av hans arbete för mig 48 timmar som han lovade. Tro mig han kan hjälpa dig också om du tror. Så bara kontakta honom nu. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  14. Ingen annan kan hjälpa dig att fixa ditt förhållande och kärleksproblem bättre än Dr Isikolo
    Jag är Elena Berglund. Det kommer att förvåna dig att veta att allt så många människor har vittnat om DR ISIKOLO bara är sanningen. Min man lämnade mig och mina barn för att vi hade så många bråk och bråk. Hans folk var också emot mitt äktenskap med honom. Jag älskade honom så mycket och hade ett stort hopp om att vi ska bygga en ljus framtid tillsammans. Jag väntade i 6 månader och han återvände aldrig till mig. Så jag var tvungen att kontakta DR ISIKOLO som gjorde allt i sin makt för att återförena oss och återställa den kärlek och lycka vi en gång delade. Han återvände hem till oss efter 48 timmar precis som DR ISIKOLO försäkrade mig. Du kan också få denna fantastiska hjälp och leva för att vara tacksam mot honom eftersom han aldrig gör någon besviken. kontakta honom e-post: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  15. MIN POJKVÄN KOM TILLBAKA TILL MIG MED HJÄLP AV DR ISIKOLO OCH JAG ÄR VERKLIGEN ÖVERVÄLDIGD
    Hej alla, jag är Karen Edling. När allt hopp förlorades för att få mitt förhållande att fungera igen mellan mig och min pojkvän gick jag online för att söka hjälp och jag läste och kontaktade DR ISIKOLO som kom och fixade allt och han kommer att förbli uppskattad av mig resten av mitt liv. Alltför många gånger gick jag igenom känslomässiga trauman på grund av de oändliga problemen jag hade med min man och det ledde till att vi gjorde slut och det var därför jag sökte hjälp och fick reda på DR ISIKOLO som kom till min räddning. Han berättade för mig procedurerna och uppmanade mig att följa, vilket jag gärna gjorde och han försenade inte processen med att ge lösningar på mina problem och jag fick resultatet på bara 2 dagar som han försäkrade mig. Bry dig inte om att söka hjälp någon annanstans för han är för bra på att hjälpa människor. Han är pålitlig och ärlig så sms:a honom nu via WhatsApp: +234-8133261196 eller hans e-post: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  16. CÂND CĂUTAȚI UN CASTĂTOR DE VORAȚI DE ÎNCREDERE PENTRU A VA AJUTA ȘI ÎȚI REDUCEȚI EXOSUL, CONTACTAȚI DR. ISIKOLO.
    Bună ziua tuturor, numele meu este Karin Dahlgren. A fost foarte greu pentru mine când iubitul meu m-a părăsit pentru o altă doamnă. Eram distrus emoțional și nu știam ce să fac ca să-l recuperez. Am fost în dificultate luni de zile și am continuat să caut ajutor de pretutindeni până am ajuns să aflu despre DR ISIKOLO. L-am contactat și i-am explicat problemele mele. A fost dispus să mă ajute și să mă îndemne să respect procedurile, astfel încât să poată restabili dragostea dintre mine și bărbatul meu și, de asemenea, să se asigure că am fost amândoi înapoi unul la celălalt. Am îndeplinit toate cerințele și și-a făcut treaba. După 48 de ore, am primit un mesaj de la iubitul meu în care îmi cerea o întâlnire ca să putem arunca lucrurile la gunoi. Acum suntem din nou împreună și totul datorită lui DR ISIKOLO. El te poate ajuta și pe tine dacă ești dispus să crezi și să rămâi plin de speranță. Doar e-mail-i prin: isikolosolutionhome@gmail.com Puteți, de asemenea, să-i puteți WhatsApp pe +2348133261196

    SvaraRadera
  17. DR WALE föddes i en familj av begåvade synska. Hans far kunde läsa tankar och tyckte om att berätta för folk vad de tänkte. Hans mamma kunde också läsa tankar, men hon hade en högre kraft. Hon var välsignad med förmågan att koncentrera sig på en persons önskan och förverkliga den!
    Behöver du hitta balans och lycka i livet?
    Uppfylla ditt livs syfte och öde?
    DR WALE och den sjunde anden även känd som stormakter här är redo att svara!!
    1. Åtgärda trasiga relationer och återställ äktenskap (binder samman älskare)
    2. Ta tillbaka förlorad kärlek (Ex- Lover tillbaka)
    3. Magisk ring och andligt skydd,
    4. jobberbjudanden och förmåner,
    5. Jaga bort ond ande och trolldom,
    6. Berömmelse och rikedom,
    7. Avbryta rättsfall, skilsmässamål och skuldavskrivning
    8. Örter för STD och kroniska infektioner och sjukdomar,
    9. penga ritualer,
    10. Ta tillbaka stöldgods och återvinning av ödet,
    11. Snabbförsäljningsdel för handlare,
    12. Bli befordrad på jobbet,
    13. Gift dig med ditt livs sanna kärlek,
    14. Tankekontroll och läsning,
    15. Avbryt förbannelser från drabbade personer och stoppa dåliga drömmar,
    16. Avsluta med dåliga vanor,
    17. Hitta en sann älskare,
    18. Fertilitetsörter,
    19. Sluta fuska partner,
    20. Utrensning från otur (ta bort dåliga trollformler)
    21. Avleda framtida problem..osv
    WhatsApp/Viber +2347054019402
    E-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera
  18. Jag heter Giovanni Jahem. Jag har gått igenom svåra tider med olika män och hittat sann kärlek och äkta acceptans tills jag träffade min man som kom in i mitt liv och älskade mig bortom ord kan förklara. Vi bodde tillsammans i 2 år och vi var lyckliga tills för många bråk kom upp och vi splittrade oss. Jag trodde att jag kunde gå vidare men jag insåg att jag var djupt kär i honom och behövde för alltid med honom. Jag hade inget annat val än att söka hjälp, vilket ledde till att jag kontaktade Dr Isikolo med vetskap om hur han har kunnat hjälpa andra. Han gav mig sin uppmärksamhet och gjorde sitt bästa för att förena oss igen och inom 48 timmar visade sig resultatet och han kom tillbaka till mig och vi hittade på saker igen. Nu har kärleken och lyckan återställts och allt jag kan säga är att jag verkligen uppskattar Dr Isikolo för att han är osjälvisk när han hjälper mig och andra. Hans e-postkontakt: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också WhatsApp honom på +2348133261196

    SvaraRadera
  19. Ett stort tack från mig, Marie Levi till DR ISIKOLO för att du hjälpte mig att återställa mitt trasiga hem. Inkonsekvens har varit ordningen för dagen i mitt hem och äktenskap. Min man har haft ett jäkla problem och slitit i mitt kött ända sedan vi började ha för många missförstånd. Vissa dagar gick han bara och kom aldrig tillbaka förrän de senaste veckorna. Jag var förkrossad och försökte allt jag kunde för att åtgärda problemen men lyckades inte. Jag var tvungen att söka efter hjälp och jag blev uppmanad av en vän att kontakta DR ISIKOLO vilket jag gjorde. Jag visste aldrig att det skulle vara möjligt eftersom problemen hade dröjt sig kvar i två hela år. DR ISIKOLO försäkrade mig och sa bara till mig att lita på honom och tro på att få mina önskningar uppfyllda. Han fixade mitt äktenskap med sitt kraftfulla kärleksåterföreningsband och mitt hem är fantastiskt igen och min man är med mig för att aldrig lämna längre. Kontakta honom också och tro att han kan hjälpa dig eftersom han inte har några dåliga uppgifter. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  20. Hej alla, jag heter Nicole Haraldsson från Las Vegas och jag är här för att också tacka Dr Isikolo som Gud använde för att rädda min situation och återställa glädjen och lyckan i mitt hem. Jag förlorade min man till en kvinna utomlands när han arbetade i samma region där hon bor. Jag visste aldrig allt som hände förrän en vän till mig skickade bilder på båda tillsammans och jag visste efter det att det var anledningen till att min man blev kall mot mig och lämnade mig bakom mig. Min man var hypnotiserad och sinneskontrollerad och jag visste allt när jag kontaktade Dr Isikolo när jag sökte efter hjälp och inte hittade någon. Han försäkrade mig om att han återvände och att vår kärlek och lycka återställdes, vilket han gjorde och resultatet började manifestera sig efter 48 timmar. Nu har jag min man tillbaka och jag kan inte tacka Dr Isikolo nog för hans ärlighet och stöd. Sms:a honom bara via WhatsApp +2348133261196 eller maila honom via: isikolosolutionhome@gmail.com

    SvaraRadera
  21. GODA NYHETER OM HUR JAG VANN LOTTERI MED HJÄLP AV DR ISIKOLO
    Under det senaste decenniet har jag alltid spelat lotterispel med hopp om att jag en dag ska vinna stora pengar, men det hände aldrig och jag tänkte på vad jag kunde göra för att vinna stort på lotterijackpotten. Jag gjorde en del efterforskningar på internet och jag stötte på en annons om Dr Isikolo som förbereder lotteri för folk som tror på hans verk. Jag förklarade min situation för Dr Isikolo och han förberedde ett lotteri för mig och gav mig några nummer för att spela på lotteriet och jag gjorde som han sa utan några tvivel. Skulle du kunna tro att jag för första gången i mitt liv vann summan av 396.000,00 Euro. Jag trodde att jag drömde tills jag blev uppringd av lotteriagenten att komma över till kontoret för att ordna hur jag ska göra anspråk på pengarna. Nu har mitt liv förändrats för gott och jag är min egen chef och du kan också vara din egen chef genom att kontakta Dr Isikolo, mejla honom nu via: isikolosolutionhome@gmail.com Bara sms:a honom via WhatsApp +234-8133261196

    SvaraRadera
  22. Ett fantastiskt vittnesbörd om en trollformler som tog min man tillbaka till mig. Jag är lyckligt gift med en underbar och omtänksam man med två barn. Ett mycket stort problem uppstod i min familj för sju månader sedan, mellan mig och min man. så hemskt att han tog fallet till domstol för skilsmässa. han sa att han aldrig ville stanna hos mig igen och att han inte älskade mig längre. Så han packade ut ur huset och fick mig och mina barn att gå igenom svår smärta. Jag försökte alla mina möjliga medel för att få tillbaka honom, efter mycket tiggeri, men allt utan resultat och han bekräftade att han har fattat sitt beslut, och att han aldrig ville träffa mig igen. Så en kväll när jag kom tillbaka från jobbet träffade jag en gammal vän till mig som frågade min man. Så jag förklarade allt för henne, så hon sa till mig att det enda sättet jag kan få tillbaka min man är att besöka en trollformler, för det är vad hon också gjorde för att vinna tillbaka sin älskare. Sedan följde jag hennes råd och hon gav mig DR WALE WhatsApp-kontakt:+2347054019402. omedelbart skickade jag ett WhatsApp-meddelande till DR WALE och berättade för honom om alla smärtor och problem jag står inför. DR WALE sa åt mig att inte gråta längre och att jag använder slappna av i mitt sinne. Efter mycket diskussion med DR WALE betalade jag för allt material och föremål som behövdes för att besvärja mig, och trollformlern försäkrade mig att jag kommer att få tillbaka min man om en vecka. Vilket fantastiskt uttalande!! Så han pratade med mig och berättade allt jag behövde göra. Sedan nästa vecka var det så förvånande att min man som inte ringt mig de senaste sju månaderna ringde mig för att informera mig om att han skulle komma tillbaka. Så underbart!! Så det var så han kom tillbaka till huset med massor av kärlek och glädje, och han bad om ursäkt för sitt misstag och för smärtan han orsakade mig och mina barn. Sedan den dagen var vårt förhållande nu starkare än vad det var tidigare med hjälp av DR WALE. Jag kommer att råda dig där ute att vänligen kontakta DR WALE WhatsApp/Viber +2347054019402 eller e-post: drwalespellhome@gmail.com

    SvaraRadera