BumbofeberI förra veckan erbjöd min rara granne mig att komma förbi med Selma för att testa om deras så kallade Bumbo-stol skulle kunna vara något för min lilla madame. Hon avskyr nämligen att ligga på mage, så jag vill ha ett alternativ till babysittern för att hon inte ska bli platt i bakhuvudet.

Men shoppingdjävulen slog klorna i mig i samma sekund som mammapengen skramlade in på kontot, så jag kanske råkade skippa det där med att prova först.

I stället fick jag feeling, stoppade jag ner barn och plånbok i vagnen och Formel1-spurtade till närmsta barnbutiken där jag störtshoppade en Bumbostol med samma frenesi som resenärerna på Rigafärjan gör våghalsiga Indiana Jones-rullningar under taxfree-butikens järngardin med famnen full av Baileysflaskor när stängningsdags nalkas. 

Väl hemma igen från barnbutiken slet jag upp förpackningen, tryckte jag ner Selma i Bumbon och lutade mig storögt fram för att se denna mirkaelstol in action. Det tog inte många sekunder innan jag insåg att mitt stackars barn satt och led i sin formpressade skumgummifåtölj. Hon är nämligen alldeles för liten för den, eller snarare för ostadig i nacken än så länge. Snacka om utebliven payoff efter mammas panikshopping. 

Men det löser sig. Än så länge är min älsklings lilla knopp fortfarande befriad från platta ytor så hon kan lugnt ligga kvar och vippa i sin babysitter tills nacken är Bumbo-safe.

Så här fröjdligt skulle det se ut tänkte jag.

2 kommentarer:

 1. Ja...det är nog klokt att vänta ett tag till. Men sen blir det säkert bra =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera