En smet - två sorters kakor!

Jag gillar att baka men kan inte påstå att jag skulle kunna vispa ihop sju sorters kakor ståendes på huvudet precis. Däremot tycker jag om att finslipa de få recept jag har i min repertoar - smaker och färger byts ut, former och tillbehör varieras.

Min allra senaste upptäckt gjorde jag härom veckan när jag bakade kärleksmums till bebbens kommande dop. (Ja, kärleksmums går hur fint som helst att frysa in ett par veckor i förväg!)

Det har alltid svidit en smula i mitt fattigmanshjärta när jag skurit bort rejäla kantbitar för att få jämna och snygga kakkvadrater. (Dessutom räcker aldrig glasyren tillräckligt långt ut tycker jag.) Men det finns ingen anledning att kasta bort kanterna! Försök istället skära loss dem i så stora bitar som möjligt och låt torka på ett fat över natten. Nästa dag har du en hel kakburk full av mumsiga chokladskorpor att snaska på till aftonteet. Eftersom det blir torra kakor håller de sig länge i skafferiet som nödfika att bjuda på vid oväntat besök. Och om jag får säga det själv så ser det nästan ut som att man avsiktligt bakat chokladskorpor.


Bild på kärleksmumsen med hjärtströssel i milda bebisfärger kommer väl upp lagom till dopet när jag ska packa upp dem :)

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera