Husmodern tillbaka - nu som riktig moder!

Hej på er pojkar och flickor! Husmodern är äntligen tillbaka i bloggosfären efter 1,5 år där livet helt enkelt kom i vägen. Jag har bytt jobb, flyttat tvärs över stan, skaffat bil, traskat runt sex dagar i Barcelona och gått till tandläkaren. Men den allra största nyheten får jag nog säga är att husmodern faktiskt har blivit en riktig moder! För snart 10 veckor sedan kom den lilla husdottern Selma till världen, och tillvaron har inte varit sig lik sen dess.

Sömn, fritidsintressen, romantik, löpning och socialt umgänge är bara att glömma dessa dagar, men livet med en mjuk liten spädis har sina tjusningar - inte minst för att man per automatik får svart bälte i husmorslära av att improvisera sig igenom en dag i taget i en upp-och-ner-vänd vardag där middagen ibland får bestå av en näve nötter i amningsvrån och där man ibland befinner sig en timmes kommunal resväg hemifrån med ett nerbajsat, vrålhungrigt barn i famnen.

Så håll i hatten, rulla papiljotterna, sätt på spisplattan osv så kör vi! Jag hoppas kunna bjuda på massor av nyttigheter, humor och inte att förglömma -mörka bekännelser som jag hittills ganska omotiverat utlovar i min banner.

Kram!

/the housemother


3 kommentarer:

 1. jee! välkommen tillbaka!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Äntligen!!!Oj vad jag har längtat!!!

  SvaraRadera