Positivt tänkande

Man tröttnar snabbt på sitt eget gnäll över samma saker om och om igen. Därför jobbar jag just nu stenhårt på att hitta något positivt med varje jobbigt vardagsbekymmer. Några exempel:

"Buhu, vårt badrum är så himla trångt!" Ja, MEN - hade det inte varit så tajt hade jag inte kunnat sortera kläder och fylla tvättmaskinen medan jag slår en drill i toaletten. (Obs - ej skämt!)

"Buhu, det är så mycket trafik runt vårt hus." Ja, MEN - just trafikbuller tycks vara den perfekta medicinen mot bebbens svårigheter att komma till ro när det vankas tupplur mitt på dagen. På med mössan och ut med vagnen på balkongen - bebben sover innan man hinner säga "genomfartsled". Och eftersom vi bor så ruskigt högt upp vill jag tänka att det inte kan vara sååå mycket avgaser i luften på balkongen.

"Buhu, min katt hårar så mycket överallt." Ja, MEN - hon hade faktiskt varit riktigt ful och ogosig utan päls.

"Buhu, det blir ju aldrig vår någon gång." Ja, MEN - så länge det är kyligt om kvällarna finns ännu tid att göra den där avfrostningen av frysen som inte blivit gjord sen förra vintern.

"Buhu, mitt barn kräver all min uppmärksamhet dygnet runt." Ja, MEN - eftersom jag aldrig hinner äta är alla gravidkilon redan borta. Hm.. på tal om det finns det ju faktiskt ingen ursäkt längre att inte ta itu med en välbehövlig garderobsresning. Buhu, nu blev jag less igen...

1 kommentar:

 1. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
  (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
  (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
  (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
  (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
  (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
  (6) du vill vara rik
  (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
  (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
  (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
  (10) DU BEHÖVER EN JOBB
   ogagakunta@gmail.com

  SvaraRadera