Amen vad fan...

Visst – jag gillar att laga mat, men jag gillar ännu mer att käka upp maten efteråt. I dag blev jag snuvad på den konfekten.

Jag hann så långt som till att jag precis skulle tjoffa in min lasagne (gjord av Knorr-mix) i ugnen när jag kände en illavarslande doft från formen. Då som först upptäckte jag den smaskiga detaljen baconfett som gömde sig långt ner i ingredienslistan. När man gör lasagne from scratch använder man inte bacon. Varför i helvete skulle jag vilja göra en baconlasagne när jag köper en quick-fix-lasagne? Och varför i halva Helsinki kan Knorr inte tydligt märka sina förpackningar på omslaget om de så sjukt gärna vill trycka ner döda grisar i sina pulvermixar?

Gaah! Jag som var så hungrig. Att hela mitt sojafärsförråd gick åt gjorde ju inte saken bättre. Nu får maken, som endast är hobbyvegetarian, smaska grislasagne i tre dar istället. Själv tröståt jag nougatfyllda vetepuffar med mjölk till middag eftersom jag tyckte så synd om mig själv.

Nu är Knorrs lasagnemix fetbannad från mitt skafferi. Och i ärlighetens namn hade det ju faktiskt tagit precis lika lång tid att vispa ihop en egen bechamelsås istället för att använda mix.

Nåja. Dagens lärdom: Att man ska tillsätta färs själv betyder inte nödvändigtvis att maten blir vegetarisk. Läs innehållsförteckningen med hökblick om du inte gillar svinpuré på tallriken!

Buuuuu för Knorrs baconlasagne!

3 kommentarer:

 1. Urk! Jag ska nog läsa innehållsförteckningen noga nästa gång innan jag inhandlar slika snabbrätter till mina vegetariska matgäster!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

   1) Love Spells
   2) förlorad kärlek Spells
   3) skilsmässa Spells
   4) Förbindelse Spells
   5) Bindande Spell.
   6) Breakup Spells
   7) Bannlys en tidigare älskare
   8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Hej! Jag gjorde exakt samma misstag idag! Är skitsur... Ska aldrig mer slarva med innehållsförteckning igen.

  SvaraRadera