Ljuddämpande tvål

När en kolikbebis ska försöka komma till ro efter en hel, härlig dag med skrik är en knarrande dörr till sängkammaren det sista man behöver. Lösning? Nej, du behöver inte byta ut dörren mot ett ljudlöst fransdraperi. Min fiffiga lösning stavas tvål. Alltså som i en hård tvålkaka, inte någon flytande variant.

Steg 1: Identifiera exakt var knarret sitter.
I mitt fall beror knarret på att undersidan av dörren sitter åt lite för trångt mot tröskeln när den stängs. Öppna och stäng dörren sakta och försök lyssna dig till var det är tajt.

Steg 2: Tvåla bort knarret! Gnugga tvålen direkt på den trånga delen av dörren lite i taget tills du kan stänga dörren ljudlöst.

Lider du även av gnisslande gångjärn så löses det enkelt med ett par droppar vanlig matolja.

I min gamla 60-talslägenhet besväras jag också av ett vansinnigt knarrande golv, och det har jag inte hittat någon bra lösning på ännu, men ett generellt plåster på såret mot all form av oljud är att pynta sitt hem med textilier eftersom de absorberar ljud. Ju tjockare tyg desto mer ljuddämpning, så fram med ryamattorna och glöm inte väggarna - ett stycke tyg uppspänt på en träram kan bli en riktigt tjusig - och funktionell - tavla.


1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindande Spell.
  6) Breakup Spells
  7) Bannlys en tidigare älskare
  8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera