Amen vad fan...

Visst – jag gillar att laga mat, men jag gillar ännu mer att käka upp maten efteråt. I dag blev jag snuvad på den konfekten.

Jag hann så långt som till att jag precis skulle tjoffa in min lasagne (gjord av Knorr-mix) i ugnen när jag kände en illavarslande doft från formen. Då som först upptäckte jag den smaskiga detaljen baconfett som gömde sig långt ner i ingredienslistan. När man gör lasagne from scratch använder man inte bacon. Varför i helvete skulle jag vilja göra en baconlasagne när jag köper en quick-fix-lasagne? Och varför i halva Helsinki kan Knorr inte tydligt märka sina förpackningar på omslaget om de så sjukt gärna vill trycka ner döda grisar i sina pulvermixar?

Gaah! Jag som var så hungrig. Att hela mitt sojafärsförråd gick åt gjorde ju inte saken bättre. Nu får maken, som endast är hobbyvegetarian, smaska grislasagne i tre dar istället. Själv tröståt jag nougatfyllda vetepuffar med mjölk till middag eftersom jag tyckte så synd om mig själv.

Nu är Knorrs lasagnemix fetbannad från mitt skafferi. Och i ärlighetens namn hade det ju faktiskt tagit precis lika lång tid att vispa ihop en egen bechamelsås istället för att använda mix.

Nåja. Dagens lärdom: Att man ska tillsätta färs själv betyder inte nödvändigtvis att maten blir vegetarisk. Läs innehållsförteckningen med hökblick om du inte gillar svinpuré på tallriken!

Buuuuu för Knorrs baconlasagne!

12 kommentarer:

  1. Urk! Jag ska nog läsa innehållsförteckningen noga nästa gång innan jag inhandlar slika snabbrätter till mina vegetariska matgäster!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i relation med Anderson för år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en stavnings caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på stava, hade jag inget annat val än att prova det, jag postade stavnings caster, och han berättade att det var inga problem att allt kommer att bli okej innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag besvarade samtal och allt han sade var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löfte om att vem som helst vet jag att ha en relation problem, skulle jag vara till hjälp för personen genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpt mig med mitt problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan skicka honom om du behöver hans hjälp i din relation eller något annat fall.

      1) Love Spells
      2) förlorad kärlek Spells
      3) skilsmässa Spells
      4) Förbindelse Spells
      5) Bindande Spell.
      6) Breakup Spells
      7) Bannlys en tidigare älskare
      8.) Du vill främjas på kontoret / Lottery spell
      9) vill tillfredsställa din älskare
      Kontakta denna stora man om du har något problem för en hållbar lösning
      genom drogunduspellcaster@gmail.com

      Radera
  2. Hej! Jag gjorde exakt samma misstag idag! Är skitsur... Ska aldrig mer slarva med innehållsförteckning igen.

    SvaraRadera
  3. Hej vänner jag heter Camila Rodela och jag är från Michigan, United State. Jag är här för att vittna om DR.OGAGA ​​KUNTAs goda verk i mitt liv. Min man och jag har varit gift i 27 år med två barn. Bara för två år sedan kom allting till slut. Jag ville ha min man tillbaka och jag bad honom men han lyssnade aldrig, så jag stötte på flera vittnesmål om denna speciella stavningskastare. Några människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och botar cancer och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att stoppa skilsmässa och också stava för att få ett bra betalt jobb så vidare. Han är fantastisk, jag kom också över ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Vera, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin ex älskare och i slutet av sitt vittnesbörd släppte hon sin email.After att ha läst alla dessa bestämde jag att ge honom ett försök. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. Och han berättade för mig vad jag behöver göra, jag gjorde det och min man kom tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi var ännu lyckligare än någonsin tidigare DR.OGAGA ​​KUNTA du är en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man. Om du har något problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskastare, prova honom när som helst, han är svaret på dina problem. Du kan kontakta honom via email: ogagakunta@gmail.com och få dina problem att lösa mig. Han kan lösa följande problem och mycket mer.
    (1) OM DU VILL DIN EX-BACK
    (2) DU ÖNSKAR ATT KONVINTERA DIN HUSBAND FÖR ATT STOPPA DIVORNET
    (3) DU ÖNSKAR ATT FRAMFÖRAS I DIN KONTOR
    (4) DU ÖNSKAR MÄN OCH KVINNER ATT KÖRA FINNA DIG ATTRAKTIVA
    (5) OM DU ÖNSKAR ATT TÄNKA EN BARN
    (6) du vill vara rik
    (7) DU ÖNSKAR DIN HUSBAND FÖR ATT ÄLSKA ENDAST DIG FÖR RESTEN AV HANS LIV
    (8) DU BEHÖVER GOD LUCK SPELL
    (9) DU BEHÖVER EN LOTTERIPELL
    (10) DU BEHÖVER EN JOBB
     ogagakunta@gmail.com

    SvaraRadera
  4. Jag heter Lynasia Moore från Las Vegas och jag vill göra ett vittnesbörd, jag började ha detta symtom och sedan gick jag till ett test och min doktor frågar mig att komma tillbaka efter en vecka så jag gick tillbaka bara för att få veta att jag " m HIV-positiv, jag var förödad men förut har jag redan kontaktat en stavningskastare som heter Dr Adodo och berättade för honom hela historien att om det kommer ut positivt, kommer jag att behöva hans hjälp för att hjälpa till att bota den med hans växtbaserade läkemedel så jag gick tillbaka till honom och berättade för honom att det visar sig positivt så jag gör saker tillgängliga för honom och då förbereder han mig en örtmedicin och skickar den till mig, jag mottog den och utnyttjar den enligt hans instruktioner så att han slutat dricka det då fråga mig att gå till ett annat hiv-test som förvånansvärt visar sig negativt och min läkare ber mig att komma tillbaka för ett slutligt test efter tre månader. Nu är jag så glad så allt tack vare Dr Adodo för hans hjälp så att du också kan kontakta honom på sin epostadress Adodospelltemple@gmail.com eller ring på +1 (661) 704 3225

    SvaraRadera
  5. Vänner glad mig, jag är så mycket lycklig idag !!! Det är därför jag ger detta stora tack till Dr.oje. Jag har lider av hiv / aids för de senaste sex åren
    (6) år har jag spenderat mycket pengar på att få droger från sjukhusen för att hålla mig frisk, jag försökte allt möjligt att få mig att bota, men jag
    kunde inte få någon lösning! tills jag bestämde mig för att prova naturläkemedel. Det var så jag kom i kontakt med denna stora örtläkare i en onlineforskning, jag kontaktade honom och efter att jag tog växtmedicinen som han skickade till mig den 12: e dagen gick jag till sjukhuset för smaka, jag var negativ och jag gick till en annan testa. Till Gud är ära jag testade hiv / aids negativ också, (jag är så glad att se min själv HIV / AIDS negativ igen). Jag är väldigt stolt att uttrycka min lycka genom
    den här plattformen och att säga ett stort tack till Dr. Oje för att återställa mitt liv tillbaka till det normala. Du kan också kontakta Dr. Oje via
    drojelumeseherbalhome@gmail.com eller ring / whatsapp honom på +2347035302579 om du
    är infekterade med HIV / AIDS-virus eller har några hälsoproblem. Doktor oje kan så bra kurera följande sjukdom:
    1. Hiv / aids
    2. HERPES 1/2
    3. KRAFT
    4. ALS (Lou Gehrigs sjukdom)
    5. Hepatitis B
    6. kronisk pankreatit
    7.Emphysema
    8.COPD (kronisk obstruktiv lungsjukdom)
    9.asthma
    10.Avslut vinkelluckan Glaukom
    11.Diabates
    Etc

    SvaraRadera
  6. När jag hittade Dr. Ogume som bor i Turkiet var jag i desperat behov av att föra tillbaka min exälskare. Han lämnade mig för en annan kvinna. Det hände så snabbt och jag hade inget att säga i situationen alls. Han dumpade mig bara efter 3 år utan förklaring. Jag kontaktar Dr. Ogume genom hans kontakt och han berättade för mig vad jag behöver göra innan han kan hjälpa mig och jag gjorde vad han berättade för mig, efter att jag gav vad han ville, han kastade en kärlek för att hjälpa oss att komma ihop igen. Strax efter att han gjorde sin förtrollning började min pojkvän smsar igen och kände mig hemsk för det han gjorde mig igenom. Han sa att jag var den viktigaste personen i hans liv och det vet han nu. Vi flyttade in tillsammans och han var mer öppen för mig än tidigare och han började spendera mer tid med mig än tidigare. Ända sedan Dr Ogume hjälpte mig är min partner väldigt stabil, trogen och närmare mig än tidigare. Jag rekommenderar starkt Dr. Ogume till alla som behöver hjälp. E-post: ogumenspellcaster@gmail.com. du kan kontakta honom för något av följande problem:

    SvaraRadera
  7. god dag var och en, jag har kommit att berätta för världen om hur jag botades från hiv-aids. Jag tror aldrig att det fortfarande finns bra växtläkare tills jag träffade läkaren okos, jag lider av hiv-aids i goda 15 år men är nu gratis och alla medicinska tester bevisa att jag är botad, är glad idag, en vän till mig som drabbades av HERPES får också medicinen och nu är hon botad, det är anledningen till att jag har kommit att säga världen att en sanningsläkare okos växtbaserade hem är lösningen på ditt problem,
    varför vänta och lida när det finns någon som Dr okos
    som kan bota alla sjukdomar
    HIV / AIDS
    CANCER /
    HEPATITIS B VIRUS,
    Herpes
    astma,,
    Diabetiker 1 & 2,
    STAVA
    TORFTIGHET
    STROKE
    SEXUELLT ÖVERFÖRBARA SJUKDOMAR
    dö inte i tysthet, allt du behöver är att kontakta honom, okosherbalhome@gmail.com kan du också kontakta via hans whatsap-nummer +2348134156715
    okosherbalhome@gmail.com

    SvaraRadera
  8. Har varit gift i 4 år, saker och ting rörde sig smidigt för mig och min man förrän den här dagen kom min man hem och satte på ett roligt och sa till mig att han vill ha en skilsmässa som han inte vill ha mig längre. Jag blev överraskad eftersom jag aldrig gjorde något fel mot honom och vi slogs inte heller med varandra. Han skickade mig parkering från huset utan goda skäl. Jag bad honom också berätta vad fel jag gjorde han sa nej. Så jag lämnade huset och gick också mitt familjehus. Efter några år levt utan honom. Jag träffade en vän till mig och berättade för henne vad som har hänt för mig. Hon sa till mig att det inte skulle vara ett problem för DR WALE att hantera. Hon presenterade mig för DR WALE så jag förklarade allt för DR WALE han sa att jag inte skulle gråta längre. Allt DR WALE gjorde var att ge en besvärjelse åt mig, och jag följde alla instruktioner som DR WALE gav mig. När DR WALE var klar med trollformeln kom min man och bad mig att komma tillbaka, han köpte mig många snälla gåvor. E-post: drwalespellhome@gmail.com ELLER Ring / WhatsApp: +2347054019402

    SvaraRadera
  9. Hej alla, det här är det mest underbara jag någonsin har upplevt och jag måste dela detta fantastiska vittnesbörd. Jag Vanessa Tobby och jag vill bara säga tack till DR ISIKOLO för att de tog sig tid att hjälpa mig att förtrollas som ger tillbaka min ex-älskare som plötsligt tappade intresset för mig efter sex månaders engagemang men idag är vi gift och gladare än aldrig tidigare . Jag blev verkligen uppslukad och chockad när han gjorde jobbet för mig och på 48 timmar efter återvände Kris till mitt hus och började tigga om förlåtelse och för mig att acceptera honom tillbaka .. Jag saknar ord och jag vet inte hur mycket för att förmedla min uppskattning till dig DR ISIKOLO du är en Gud som skickas för att återställa bruten relation. Han tycker mycket om att hjälpa människor att uppnå sina önskningar, hitta sann kärlek, få tillbaka sina exälskare, stoppa kränkande relationer, hitta framgång, locka lycka, hitta själsfränder och mer. Kontakta honom idag och låt honom visa underverk och förvåning i hans Love Spell System. Han levererar resultat när han är som bäst i verkliga trollformler. Skicka ett mejl: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsapp honom på: +1(725)240-4536

    SvaraRadera
  10. Marijana Belinić22 oktober 2021 kl. 10:46

    Jag är mycket förvånad över den mirakulösa upplevelsen och underverken hos Dr Isikolo som har spridits på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpte människor över hela världen att återställa sitt förlorade förhållande. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesbörd från olika människor om hur han hjälpte till att få tillbaka exälskaren, jag berättade om min man som övergav mig för ungefär 8 månader sedan och lämnade hemmet med allt jag hade. Jag blev förvånad när han bara sa till mig att le och ha vila i sinnet som försäkrade mig om att han kommer klara allt på bara 48 timmar. Efter den andra dagen som min man ringde mig var jag bara så chockad. Jag valde samtalet och kunde inte tro mina öron, han bad verkligen om att jag skulle förlåta honom och han kom hem och fick också mycket fina presenter bara för att han skulle bevisa sin kärlek till mig. Tja, om du behöver en effektiv och verklig stavcaster för problem i ditt liv kan du kontakta Dr Isikolo på hans WhatsApp/Viber honom på +2348133261196.

    SvaraRadera
  11. Är du i stort behov av kärleksbesvärjelser för att få tillbaka din före detta älskare eller återförena ditt äktenskap? kontakta DR ISIKOLO för snabb 48 timmars lösning. Jag heter Melena Marius och jag hade problem med min man för ett år och ett halvår sedan, vilket ledde oss ifrån varandra. När han gjorde slut med mig var jag förvirrad och visste inte vad jag skulle göra för att få tillbaka honom, jag kände mig så tom inombords. Tills jag stötte på DR ISIKOLO på internet om hur han har hjälpt så många människor att lösa olika problem. Jag mailade honom och jag berättade för honom om mitt problem och jag gjorde vad han bad mig göra för att han skulle hjälpa mig, för att kortfattat göra den långa historien kort. Innan jag visste ordet av, på mindre än 48 timmar, ringde min man mig och han kom tillbaka till mig och berättade att han var ledsen över vad som pågick mellan oss båda. Slutligen skriver jag detta vittnesbörd för att framföra mitt tack och djupa tack till dig DR ISIKOLO för att du har hållit dina ord och dina löften genom att föra honom tillbaka till mig på bara 48 timmar av din kraftfulla trollformel, och för att du använde dina begåvade och stora krafter för att ta honom tillbaka. Om du behöver hans hjälp kan du mejla honom på: isikolosolutionhome@gmail.com Du kan också Whatsappa honom på +2348133261196.

    SvaraRadera