HUR lat kan man bli?

Hade jag varit en amerikansk pratprogramsledare med stor haka och 500 bilar hade jag utbrustit "How lazy ARE we!!??" när jag snubblade över Minus Garbage Container. på Übergizmo.



Det här är en maskin som fryser ner dina sopor.
Så att de inte luktar.
Så att du inte störst om det är lite varmt hemma och det ligger ett icke ursköljt mjölkpaket i soporna.

Vad är det jag missar här? VAD är det som kan vara så bra med att frysa ner hushållssoporna att man ska slösa pengar och energi på den här otympliga frysklumpen? Blir sopgubbarna gladare? Ska man frysa in soporna för att kunna plocka fram matresterna vid ett senare tillfälle om man ångrar sig? Varför kan man inte bara gå och slänga soporna om de börjar stinka? (Dessutom slänger man väl mjölkpaket i pappersinsamlingen och inte i hushållssoporna...)

Jag som till och med tycker att det är pajasfasoner att ha en ismaskin hemma kommer i alla fall aldrig att införskaffa en sådan här, men jag önskar innovatörerna lycka till i sin fortsatta utveckling av produkten.

Om tunnan skulle få
en extrafiness som teleporterar mina sopor direkt till soptippen kanske jag överväger saken, men i dagsläget är inte den lilla promenaden bort till sopnedkastet mitt största problem.


3 kommentarer:

  1. Bor man i ett land som är varmt och man tillagar mycket fisk och kött hemma, och slänger svål och rens i soporna, då kan det nog vara uppskattat.

    SvaraRadera
  2. Visst, men en gammal hederlig soptunna med lock är ändå billigare och kräver ingen ström.
    Släng bara renset och svålet i en mindre påse och knyt igen. Eller sluta ät kött. :)

    SvaraRadera
  3. Ibland kan man undra hur det står till med mänskligheten =( Såååå lat får man väl ändå inte vara att man inte orkar gå ut med soporna när/innan de börjar lukta! HFMmodern

    SvaraRadera